RSS

14 Haziran 2016 Salı

İFTAR MENÜSÜ



9.Gün
Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.
Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.

Soğuk Ayran Çorbası
Tas Kebabı
Semizotu Salatası
Meyveli Güllaç

herkesin sevdiği ve en çok bilinen et yemeklerinden tas kebabı lezzetli bir et yemeğidirsıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak olan soğuk ayran çorbası
hafif ve besleyici yoğurtlu semizotu salatası herkes tarafından kolaylıkla yapılabilirbayramın en lezzetlisi tatlısı güllaç nasıl yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...