RSS

16 Haziran 2016 Perşembe

İFTAR MENÜSÜ



11.Gün

Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.
Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.


Taze Fasulye Çorbası
Saray Usulü Et Sote
Zeytinli Patlıcan Salatası
Kadayıflı Yufka Tatlısı


eski zamanlardan günümüze gelen bademli et sote tarifi
herkesin kolayca közlenmiş patlıcanla yapabileceği lezzetli bir salatadır












0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...