RSS

24 Haziran 2016 Cuma

İFTAR MENÜSÜ

19.Gün
Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.


Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.


Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası
Kadınbudu Köfte
Domates Salatası
Dondurmalı Ekmek Kadayıfı
hem doyurucu hem lezzetli bir çorba yeşil mercimek çorbası

lezzetli ve geleneksel ekmek kadayıfı tarifi
lezzetli ve geleneksel köftelerden kadınbudu köfte tarifi

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...