2 adet muz(püre halinde)
1.5 paket petibör bisküvi(dövülmüş)
50 gr. margarin (eritilmiş)
50 gr. beyaz çikoata (benmari usulu eritilecek)
1/2 su bardağı ceviz (iri dövülmüş)
1/2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
50 gr. margarin (eritilmiş)
50 gr. beyaz çikoata (benmari usulu eritilecek)
1/2 su bardağı ceviz (iri dövülmüş)
1/2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
Hazırlanışı:
Büyük bir kasede pasta süsü hariç tüm
malzemeleri koyup, kaşıkla tüm malzemeler özleşene dek karıştırın. Ceviz
büyüklüğünde parçalar kopartıp, elinizde yuvarlayın. Pasta süsüne bulayıp,
truff kağıtlarına koyup, servis tabağına dizin.
Not: Petibör yerine muzlu bebe bisküvi , beyaz
çikota yerine bitter çikolata kullanabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder