RSS

19 Ekim 2015 Pazartesi

MUZLU BİSKÜVİ TOPLARI


meyve ile bisküvinin birleşiminden mükemmel bir tat ortaya çıkıyorMalzemeler:
2 adet muz(püre halinde)
1.5 paket petibör bisküvi(dövülmüş)
50 gr. margarin (eritilmiş)
50 gr. beyaz çikoata (benmari usulu eritilecek)
1/2 su bardağı ceviz (iri dövülmüş)
1/2 su bardağı süt
1 yemek kaşığı pudra şekeri
                                                      1 yemek kaşığı kakao
         
Hazırlanışı:

Büyük bir kasede pasta süsü hariç tüm malzemeleri koyup, kaşıkla tüm malzemeler özleşene dek karıştırın. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, elinizde yuvarlayın. Pasta süsüne bulayıp, truff kağıtlarına koyup, servis tabağına dizin.
Not:  Petibör yerine muzlu bebe bisküvi , beyaz çikota yerine bitter çikolata kullanabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...