RSS

21 Haziran 2016 Salı

İFTAR MENÜSÜ


                                                  

16.Gün

Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.


Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.

Lebeniye Çorbası
Düdüklü Tencerede Tavuk
Domatesli Pirinç Pilavı
Damla Sakızlı Muhallebi

annelerimizin en çok yaptığı domatesli pirinç pilavı tarifi
çocukluğumuzu hatırlatan geleneksel tatlı damla sakızlı muhallebi

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...