5 Kişilik
Malzemeler
1 patates
2 yemek
kaşığı zeytinyağı
½ kırmızı kaypa biber
½ kabak
6 yumurta
3-4 çeri
domates
50 gr keçi
peyniri
Tuz,
karabiber
Yapılışı: 1 cm kalınlığında doğradığınız
patatesleri üzeri kapanacak kadar su ile doldurup, yumuşayıncaya kadar
haşlayın. Tavaya yağı koyun. İçine küp küp doğranmış kırmızı biberleri, ince
halkalar halinde doğranmış kabakları, ikiye bölünmüş çeri domatesleri ekleyip,
tuz ve karabiber ilave ederek soteleyin. En son içerisine patatesleri ve
peynirleri koyun. Bir kere tavada çevirin. Daha önceden çırpmış olduğunuz
yumurtaları tavadaki karışımın üzerine dökün. 180 derecelik fırında kızarıp
kabarana kadar pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder