2 kişilik
Malzeme:
4 adet
milföy hamuru
1 adet
yumurta sarısı
50 gr rokfor
peyniri
50 ml krema
4-5 adet
ceviz
4-5 damla
limon suyu
Bir tutam
karabiber
Yapılışı:
Milföy
hamurlarını oda sıcaklığında bekletip, yumuşatmaya çalışın. Kalp şeklinde
kalıpla kesip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış
yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 veya 15 dakika
pişirin.
Rokfor
sos için peyniri ezip, krema, kıyılmış
ceviz, limon suyu ve karabiberi ekleyip, karıştırın. Eğer isterseniz bu sosu
biraz süt yardımıyla daha sulu hale getirebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder