RSS

6 Eylül 2015 Pazar

ROKFOR PEYNİRLİ SOS EŞLİĞİNDE KALP MİLFÖYLER


2 kişilik
Malzeme:
4 adet milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
50 gr rokfor peyniri
50 ml krema
4-5 adet ceviz
4-5 damla limon suyu
Bir tutam karabiber

Yapılışı:
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekletip, yumuşatmaya çalışın. Kalp şeklinde kalıpla kesip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 veya 15 dakika pişirin.

Rokfor sos  için peyniri ezip, krema, kıyılmış ceviz, limon suyu ve karabiberi ekleyip, karıştırın. Eğer isterseniz bu sosu biraz süt yardımıyla daha sulu hale getirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...