RSS

28 Ekim 2015 Çarşamba

YOĞURTLU KEREVİZ


Malzeme
hem beş çaylarında, hem de meze olarak ikram edebileceğiniz bir tarif yoğurtlu kereviz2 adet orta boy kereviz
150 gr süzme yoğurt
200 gr normal yoğurt
1 avuç ceviz içi
3-4 dal maydanoz
1 adet kabak
1 adet havuç
2 diş sarımsak
Yeterince sıvıyağ

Yapılışı
Kereviz, kabak ve havucu rendeleyin. Bir kapta yoğurtları, yağı, ezilmiş sarımsağı ve tuzu çırpın.
Cevizleri ister dövün, ister elinizle iri iri parçalayın. Hepsini bir kapta birbiriyle harmanlayıp, kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...