RSS

9 Haziran 2016 Perşembe

İFTAR MENÜSÜ




4.Gün
Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.
Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.



Tavuk Suyuna Tel Şehriye Çorbası
Etli Kuru Fasulye
Yoğurtlu Havuç Salatası
Kolay Şöbiyet


geleneksel yemeklerimizin baş tacı kuru fasulye tarifibesleyici ve lezzetli hem salata hem de meze yerine tüketebileceğiniz bir tarifsadece hastalandığımız da değil her zaman tüketebileceğimiz lezzetli tavuk çorbası

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...