RSS

10 Aralık 2015 Perşembe

LEZZETLİ ÇUBUKLAR

milföy hamuruyla hazırlanan pratik atıştırmalıklar, çayın yanında da sunabilirsinizMalzemeler:
6 adet milföy hamuru
2-3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağ
½ çay kaşığı toz kırmızı biber
Yeterince çörek otu

Yapılışı:

Milföy hamurlarını açıp, yayalım. Bunların üzerine sürmek için sarımsakları ezerek, tereyağ ile toz kırmızı biberle karıştıralım. Bu karışımı hamurların üzerine sürelim. Çörek otunu da üzerlerine serpelim. Hamurları 2 cm eninde keselim. Bu şeritleri iki başından tutarak, burgu yapalım. Bunları yağladığımız fırın tepsilerine dizelim. Fırını 180 derecede ısıtalım. Hafif renk alıncaya kadar pişirelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...