RSS

26 Haziran 2016 Pazar

İFTAR MENÜSÜ

21.Gün

Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.
Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.

Yuvalama
Antep Salatası
Sebzeli Bulgur Pilavı
Telli Baba Tatlısı


severek yiyeceğiniz güzel bir bulgur pilavı
Antep yöresinin en meşhur yemeği yuvalama

şerbetli tatlılara farklı bir yorum getiren bu tarif telli baba tatlısı
yöresel lezzetlerden Antep mutfağının bilindik salatası ''Antep Salatası!!


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...