RSS

11 Haziran 2016 Cumartesi

İFTAR MENÜSÜ

6.Gün

Ramazanda iftarımızı mümkünse bir çorba çeşidiyle açıp, diğer yemeklere ondan sonra geçilmeli. Büyük porsiyonlar yerine az porsiyonlar tercih edilmeli ve bol sıvı tüketimine dikkat edilmeli. Aşırı yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durulmalı.
Yemek tariflerine ulaşmak için üzerlerine tıklayın.


Kremalı Tavuk Çorbası
Kuzu Haşlama
Otlu Peynir Salatası
Fırında Makarna


taze yeşil otlar ve peynirle hazırlanan pratik salatahastalandığımızda içeceğimiz lezzetli tavuk suyuna çorba tarifi
suyunu ve kendisini rahatça tüketiceğiniz lezzetli ve besleyici kuzu haşlama







0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...