RSS

19 Ağustos 2016 Cuma

TENCERE KEBABI



evde hazırlayabileceğiniz kebap tarifi
Malzemeler:
500 gram kuşbaşı et
3 adet soğan
1 kaşık domates salçası veya 2 adet domates
Tuz, karabiber
4 adet iri patates
2 kaşık yağ

Yapılışı:

Eti, doğranmış soğanı, yağı bir tencereye koyunuz. Orta hararetli ateşte soğanlar sararıncaya kadar ve ette kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurunuz. Sonra sulandırılmış salçayı veya kabuğu soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi, küp halinde doğranmış patatesleri ilave edip, tekrar 1-2 defa karıştırınız. Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...