5 adet yumurta
1 demet maydanoz
1 demet yeşil soğan
1-2 adet domates
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet limon
8-10 adet siyah zeytin
8 adet kornişon turşu
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Yapılışı:
Yumurtaları katı olarak pişirin. Kabuklarını soyun. 4
adetini istediğiniz gibi doğrayın. Soğan ve maydanozları yıkayıp, ince ince
doğrayın. Kornişon turşuları da doğrayın. Hepsini zeytin yağı, limon suyu, tuz,
karabiber ve kırmızı biberle harmanlayın. Bir servis tabağına alın. Kenarlarına
domates dilimleri, üzerine kalan yumurtanın dilimleri ve siyah zeytinle
süsleyerek servis yapabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder